Speurtocht Hemelvaart

Hits: 42

speurtocht
Je kunt deze speurtocht doen van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei. Er zijn 3 verschillende speurtochten dus je kunt er eentje bij jou in de wijk doen, maar je mag ze natuurlijk ook allemaal doen.

Het idee is heel simpel: zoek alle adressen van de speurtocht op, kijk welke afbeelding

er achter het raam hangt, schrijf de eerste letter van de afbeelding op in het bijbehorende vakje (het nummer van het vakje staat achter het adres) en vind het woord of de zin.

Op het formulier kun je de oplossing van de speurtocht(en) opschrijven of op een briefje. Vul ook je naam en adres in en kruis aan bij welke wijk je hoort. Vervolgens kun je het formulier t/m maandag 25 mei inleveren op één van aangegeven inleveradressen:

Is de speurtocht goed gegaan en heb je het formulier op tijd ingeleverd? Dan krijg je in de week na Hemelvaart van ons een klein presentje.
Veel succes en plezier! Namens de kinderdienst.

Aanmelden, formulier via;
Elles Stoffer en Rosalie Landolt - Kinderdienst Plantagekerk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eline de Groot Kinderdienst Fonteinwerk
Saskia de Jonge en Dorieke Stellingwerf - Kinderdienst Regenboog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.