Hulp gevraagd in de Morgenwijk

 • De kerk is bij uitstek een gemeenschap met veel vrijwilligers. Ook onze wijk is afhankelijk van de medewerking van vele leden. Inderdaad, vrijwilligerswerk kost tijd en moeite maar u krijgt er ook wat voor terug n.l.: vreugde, voldoening, saamhorigheid, u leert andere mensen kennen, dankbaarheid enz.

  Zonder de medewerking van de leden kunnen alle activiteiten niet worden uitgevoerd. U hoeft zich niet te binden aan een aantal jaar dat u mee wilt doen, u kunt zich inzetten voor een kortdurend project of een dagje klussen bij een ander, er is voor elk wat wils.

  Er zijn vrijwilligers nodig voor o.a:

  -          De kerktaxi
  -          Het beamteam
  -          De bloemencommissie
  -          Het rondbrengen van de zondagsbrief
  -          Het koffieschenken als lector
  -          Voor de oppasdienst
  -          Als collectant
  -          Als medewerker voor het startweekend
  -          Als hulp bij “helpende handen”
  -          Medewerker bij publicatie/communicatie (Sage, website, sociale media)

 • Naast bovenstaande functies vindt u hieronder nog een aantal maar specifieker beschreven functies.

    Clubleiding   Lid Algemene Kerkenraad m/v  Coördinerend ouderling  Leiding Kinderdienst
                  Diaken m/v    Ouderling m/v       Wijkmedewerkers m/v    Patoraal mederwerker m/v

 Wil u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de scriba van de Morgenwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de voorzitter van de kerkenraad.

Nieuws Morgenwijk

Wijkkerkenraadsvergadering

De Morgenwijk Bij de opening van de vergaderingen stonden we stil bij het feit dat we allemaal kinderen van dezelfde God zijn. We moeten kijken naar de dingen die ons binden en vanuit dat besef denken en handelen. Een goed startpunt voor de vergaderingen. In de eigen vergadering beginnen we direct want er staat veel op de agenda. We staan stil bij de diensten die we hebben gehad rond Pasen. We zijn heel blij met het feit dat er zoveel diensten zijn geweest en dat deze zo goed zijn bezocht.
Het vacaturebord staat al een paar weken in de zaal van de kerk waar we ook koffie drinken. Jammer genoeg zijn er tot op heden geen mensen die zich hebben aangemeld om een functie te vervullen terwijl daar juist zoveel behoefte aan is.

Lees meer...