Verleden, Heden, Toekomst

Hits: 465

UITNODIGING

Wat bindt ons in onze Protestantse Gemeente Harderwijk? Wat is de essentie van onze (geloofs)gemeenschap? Wat is de essentie van ons geloven? Hoe geven we vorm aan onze

“eenheid in verscheidenheid”.

Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd om mee te praten over de visie van de Protestantse Gemeente Harderwijk op onze volgende gemeentebijeenkomst.

U heeft keuze uit twee mogelijkheden:

•    Vrijdagmorgen 5 april 2019, van 10.00 tot 12.30 uur in de Plantagekerk.

Deze bijeenkomst sluiten we af met koffie en een broodje.

NB: Bij deze bijeenkomst graag opgeven voor 4 april als u hierbij wil zijn, via het kerkelijk bureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 412 188). Dit met het oog op de catering.

•    Woensdagavond 10 april, van 19.30 tot 21.30 uur in De Regenboog

Hier sluiten we af met een hapje en een drankje. Opgeven niet nodig.

De werkgroep “Verleden, Heden, Toekomst” heeft een startdocument samengesteld als voorbereiding op de gesprekken van de bijeenkomst. Het document is bedoeld om behulpzaam te zijn aan een goed gesprek over de visie en werk te maken van ‘eenheid in verscheidenheid’. Er zijn ook gespreksvragen bij dit document. Want met goede gesprekken willen we werken aan een gedeelde visie van de PGH.

Het startdocument is op de website van de PGH gepubliceerd. www.pgharderwijk.nl/toekomst 

Startdocument “Verleden-Toekomst”_

En vanaf nu kunt u op de website ook digitaal reageren op de gespreksvragen voor u het geval u beide keren niet aanwezig kunt zijn. 

digitale reactie op gespreksvragen

Wij hopen u te ontmoeten tijdens één van deze momenten en zien uw bijdrage aan het gesprek tegemoet!

Met vriendelijke groet,

De werkgroep “Verleden Heden Toekomst”

Marja Bakker, Eelke van der Wal, Marjolein Sijtsma, David Kroeze, Mathilde Tempert, Coen van Woerkom, Peter Scherpenisse, Robert Mazier (gemeentebegeleider)

________________________________________________________________________________________________________________________________________________