Startcommissie 2021

Hits: 3118

Startzondag 2019

De Startcommissie organiseert jaarlijks voor de totale Protestantse Gemeente Harderwijk de grote Startzondag. Op zondag 5 september is het eindelijk weer zover. De startzondag van de Protestantse Gemeente in Harderwijk. Vorig jaar hebben we een prachtige dag gehad op P2 van Harderwijk. En dit jaar…

Dit jaar mogen we weer terug naar het Plantagepark, althans, voor het middagprogramma. De Kerkdienst wordt gehouden op de Wijde Wellen (de ijsbaan aan het Wolderwijd). Door corona zijn er nog een aantal beperkingen en 1 daarvan is dat we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand moeten bewaken. Dit kunnen we in het Plantagepark helaas niet garanderen. Vandaar dat de dienst daarnaast plaats vindt. Zie ook pagina op Actueel en bied je aan als vijwilliger.

 

Kerkdienst op Wijde Wellen

Omdat we niet genoeg afstand kunnen garanderen in het Plantagepark, wijken we voor deze dienst uit naar de Wijde Wellen. Een mooie plek aan het water waar we mogen genieten van een mooie dienst.

We kunnen elkaar ontmoeten (op afstand), we kunnen elkaar spreken en wat nog mooier is:

We kunnen weer even samen zijn. Samen 1 dienst, Samen luisteren, Samen ervaren.

  

In de Startcommissie zitten zo'n 7 leden uit de verschillende wijken met daaromheen vele vrijwilligers die op het startweekend helpen. 


Vrijwilligers zijn altijd welkom, aanmelden via emailadres gelijk voor algemene vragenenof opmerkingen mailt u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Lees de plannen en de ideeën voor dit jaar en meld je aan! <klik op button> 

STARTZONDAG 2021 5 September