PlusKlus-groep

De PlusKlus-groep runt een grote kringloopwinkel: de Snuffelmarkt. Elke eerste en derde zaterdagmorgen van de maand. Ze ontruimen ook woningen. Tegen betaling, want alle opbrengsten zijn voor onze gemeente.  

De PlusKlusgroep pakt allerlei klussen aan met het doel geld te verdienen voor de Protestantse Gemeente. De groep bestaat uit zo’n vijftien mannen en enkele vrouwen. De PlusKlusgroep ontstond twintig jaar geleden als een soort verlengstuk van de toenmalige Fancy Faircommissie van de Nieuwe Kerk.

De PlusKlusgroep houdt zich bezig met:

  • het inzamelen en doorverkopen van tweedehands meubelen, andere soorten huisraad, curiosa, cd’s enz.;
  • waar nodig meubels opknappen en verkoopbaar maken;
  • het leeghalen van woningen en deze in gewenste staat terugbrengen;
  • verkoopmorgens (‘Snuffelmarkt’) vanuit het voormalige wooncentrum Het Schild aan de Van Maerlantlaan 44, ons welwillend (tijdelijk) afgestaan door Careander.

Snuffelmarkt

De Snuffelmarkt is iedere 1e en 3e zaterdagmorgen van de maand van 09.00-12.00 uur, Van Maerlantlaan 44. Elke dinsdagmorgen van 09.30 tot 12.00 u zijn we er aanwezig om goederen in ontvangst te nemen, reparaties te verrichten, huisraad te halen en weg te brengen.
De opbrengsten van verkoop worden aan de kerkrentmeesters overgedragen. De baten worden besteed aan doelen binnen de Protestantse Gemeente Harderwijk.

Contact:
(Hans) de Fluiter, tel 0341-429662 of 06 53442209, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
G.C. (Ap) Koebrugge, tel 0341-413408 of 06 30341546, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..