Podium Plantagekerk

Podium Plantagekerk: muziek op zaterdagmiddag  Met mooie maandelijkse mini-concerten gaat ‘Podium Plantage’ het tweede seizoen in. Elke eerste zaterdag van de maand in de Plantagekerk, toegang gratis. 

Na een geslaagd voorjaar met goed bezochte concerten is ‘Podium Plantage’ het tweede seizoen ingegaan. Elke eerste zaterdag van de maand is er in de Plantagekerk een mooi muzikaal optreden. Zo willen we onze monumentale kerk (anno 1932, Rijksmonument) gastvrij openstellen voor alle Harderwijkers. Vrij entree, een collecte na afloop dekt de onkosten. De optredens beginnen op zaterdagmiddag om 16.00 uur, maar vanaf half vier staat er al een kopje koffie/thee en een wijntje klaar. Welkom!

Coördinator Adriaan Sterken heeft het komende seizoen weer veel welluidends in petto. Met om te beginnen zaterdagmiddag 2 september jl. The Common Ladies uit Harderwijk met werken van Fauré, Andrew Lloyd Webber, Mendelssohn, Rutter e.a.
De komende maanden:
op 7 oktober ‘Introspection 2.0’: Robert Vroegindeweij fluit en Jan Mannee toetsen spelen muziek van de bekende Introspection-platen/CD´s van Thijs van Leer.
op 4 november het Harderwijks Strijkorkest o.l.v. Roelof Klaassen.
op 2 december Jazz in de kerk met Gerald van Dijk en Michael Leendertse and Friends.