Boeken- en Snuffelmarkt

Snuffelmarkt

Elke eerste en derde zaterdagmorgen van de maand organiseert de kerk een Snuffelmarkt aan de Van Maerlantlaan 44. Tussen 9 en 12 uur is daar van alles te koop: van meubelen en ander huisraad tot elektrische apparatuur, boeken, kleding en curiosa. 

De snuffelmarkt is gevestigd in het voormalige Schild, de ingang is aan de Langendijkstraat. De opbrengst is voor de Protestantse Gemeente.
Goed verkoopbare spullen zijn welkom elke dinsdagmorgen 9.30-12.00 uur. Voor het innemen van uw huisraad: Hans de Fluiter, tel.: 06 – 53 44 22 09

Iedereen kan hier terecht voor meubelen, apparatuur, huisraad en nog veel meer. Ideaal voor starters, studenten en mensen met een smalle beurs. Een prachtig stukje kringloopwerk. Boekenmarkt

De boekenmarkt, van de Protestantse Gemeente Harderwijk, is er zoals het nu naar uitziet nog 2 keer in de Veldkampkerk. Komende 27 oktober en 24 november. Toekomstig is het de bedoeling om boekenmarkt te houden in nieuw te bouwen ruimte naast de Plantagekerk achter de pastorie/kerkelijk bureau. Wel zijn wij opzoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers t.b.v. sorteren en bemensen van de boekenmarkt. Iets voor jou? Reactie mag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Qua boeken is er nog wel weer nieuwe aanvulling en er is er nu dan ook nog volop keuzes. Van jeugdboeken, romans, moderne literatuur tot reis-, kook- en theologische boeken.

Locatie de Veldkampkerk, Veldkamp 1, hoek Engelserf/Mecklenburglaan. Iedereen is welkom tussen 9.00 tot 12.00 uur.  

Robert Verbrugh 06-53245714
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.