Boeken- en Snuffelmarkt

Snuffelmarkt

Elke eerste en derde zaterdagmorgen van de maand organiseert de kerk een Snuffelmarkt aan de Van Maerlantlaan 44. Tussen 9 en 12 uur is daar van alles te koop: van meubelen en ander huisraad tot elektrische apparatuur, boeken, kleding en curiosa. 

De snuffelmarkt is gevestigd in het voormalige Schild, de ingang is aan de Langendijkstraat. De opbrengst is voor de Protestantse Gemeente.
Goed verkoopbare spullen zijn welkom elke dinsdagmorgen 9.30-12.00 uur. Voor het innemen van uw huisraad: Hans de Fluiter, tel.: 06 – 53 44 22 09

Iedereen kan hier terecht voor meubelen, apparatuur, huisraad en nog veel meer. Ideaal voor starters, studenten en mensen met een smalle beurs. Een prachtig stukje kringloopwerk. Boekenmarkt

De boekenmarkt in de Veldkampkerk houdt zaterdagmorgen 24 november een totale leegverkoop. De kerk wordt gesloopt, dus alle ruim 12.000 boeken, van jeugdboeken, romans, moderne literatuur tot reis-, kook- en theologische, moeten de deur uit. Daarom zijn de prijzen drastisch verlaagd tot maar € 1,50 per kilo(!). En wie meer dan 4 kilo meeneemt betaalt toch maar maximaal 5 euro. De opbrengst is voor de Protestantse Gemeente Harderwijk. De boekenmarkt is zaterdag open van 9 tot 12 uur.

Robert Verbrugh 06-53245714
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.