Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Zaterdag 25 Juni 2022, 16:00 - 17:00
Hits : 4119
Vanaf 1 Juli start de de zaterdagmiddagconcertenreeks in het kader van PodiumPlantage. Dit alles onder de geldende coronabeperking(en) van 100 concertbezoekers. Graag vooraf aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   :vol 100= vol. 

Ligging en accommodatie van onze markante Plantagekerk lenen zich uitstekend voor muzikale en andere optredens doordeweeks. De werkgroep PodiumPlantagekerk organiseert op elke laatste zaterdagmiddag van de maand van 16.00 tot circa 17.00 uur (niet in juli/aug.) een informeel en gratis toegankelijk concert.  Hiermee laten we zien een open kerk midden in de stad te willen zijn. Het is tevens onze bijdrage aan ‘De Stad als Podium’. Vanaf half vier schenken wij u desgewenst koffie, thee en een wijntje om alvast in de stemming te komen. Kortom een ontspannen begin van het weekeinde. https://www.pgharderwijk.nl/activiteiten1/podiumplantagekerk  

Het muzikale aanbod is doorgaans licht klassiek van karakter. De musici treden pro deo op. Toegang is gratis, collecte bij de uitgang. Kom ook genieten en zegt het voort!
Locatie Plantagekerk,