Ouderen 80+

Als gemeenteleden de leeftijd van 80 jaar bereiken komt men onder de zorg van het seniorenpastoraat, waaraan het Pastoraal Team Senioren (afgekort PTS) leiding geeft.Die zorg houdt in dat senioren rechtstreeks een beroep kunnen doen op de kerkelijk werkers voor pastorale hulp. Alle ouderen worden rond hun verjaardag bezocht door een wijkmedewerker, die op hun beurt het contact met de kerkelijk werkers, (predikanten) onderhouden.                                                  

Het pastoraal Team Senioren organiseert vele activiteiten, waarbij u van harte welkom bent.
Zo zijn er de jaarlijkse Passie- Paas- en Kerstvieringen, de seniorenreis en ontmoetingsmiddagen. Bij maaltijden zoals ‘praten met volle mond’’of ‘De Herberg zijn senioren van harte welkom. Ook wordt elke maand de verjaardag gevierd met allen die in dezelfde maand jarig zijn. Men ontvangt daarvoor een persoonlijke uitnodiging.

Bij de coördinatoren/ouderlingen in de Morgenwijk, de Poorten en de Regenboog kunt u terecht met uw vragen en opmerkingen. Hieronder staan de namen, telefoonnummers en Emailadressen van het PTS-team:
Kerkelijk werkers:
Gertie v. Dijk (T 356640 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  
Anna Marie Jansen (T 421775 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Coördinatoren Morgenwijk:  
Joke Elzerman (T 06 51605261 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Riet Sportel (T 422791 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  
Seniorenouderling De Poorten:
Klaske Andringa (T 421852 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Ouderling pastoraat De Regenboog:  
Lucy Vinke  (T 433756 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  
Thea Mak (T 460600 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)    
Coördinator van de zorg- verpleeghuizen:  
Jolanda Kroon (T. 410024 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“Download hier het beleidsplan Seniorenpastoraat”.

Files:
Seniorenpastoraat PG Harderwijk 2018-2020
(0 votes)
Date 2018-11-15 File Size 186.98 KB Download 59 Download