Kinder- & Tienerdiensten

Hits: 10924

Tijdens de kerkdiensten gaan de kinderen naar hun eigen dienst, waar wij het Bijbelverhaal vertellen, een knutselwerkje of tekenwerkje van het verhaal maken en soms een spelletje doen. Meestal is het thema hetzelfde als in de eredienst. Kortom; kerk speciaal voor kinderen! Kom je ook meedoen?

Contactpersonen::
K.C. De Regenboog: Dorieke Stellingwerf en Saskia de Jonge
                                  tel. 06 559 779 83, e-mail: kinderdienst.regenboog@pgharderwijk.nl 

Plantagekerk:  Rosalie Landolt, tel. 430615, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fonteinwerk: Eline Huisman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tienerdienst/kerk
Zit jij in klas 1, 2, 3, of 4 van het Voortgezet Onderwijs? Dan ben je van harte welkom bij de Tienerdienst/kerk. Eén keer per twee weken tijdens de kerkdienst.
Wat doen we zoal tijdens de Tienerdienst/kerk? We lezen uit de Bijbel, praten over het geloof, discussiëren over het nieuws uit de wereld…..

K.C. De Regenboog:  tijdens de kerkdienst van 10:45 uur. Je bent van harte welkom in de jeugdruimte van De Regenboog!
Voor meer informatie: Jan Hopman, tel. 06-511 05367, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plantagekerk: elke 2e en 4e zondag van de maand tijdens de (eerste) eredienst van 9.30 uur
Meer informatie;  Hinne Reitsma tel:06-53852809 FrankHoogendoorn tel: 06-25231016  email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

       Fonteinwerk:  Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd van het Fonteinwerk. Een buitenbioscoop, spelletjesavond
       of een workshop, iedere keer een andere activiteit. Gezellig als je er bij bent! We delen in een app-groep wanneer we weer een activiteit organiseren
       voor jullie. Wil je op de hoogte gehouden worden stuur dan een berichtje. Info: Reinou Groeneveld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.