12plus

Hits: 7626

De Rock groepen prikkelen je om het christelijk geloof te ontdekken. Actuele thema’s en een mooie mix van gekke spelletjes en diepgaande gesprekken. Algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Rock Solid ((1e en 2de klas VO)   START zondag 20 september
Speciaal voor de 1e en 2e klassers een programma van Youth For Christ, Een programma met elke keer een nieuw thema. Een avond vol spelletjes, discussie, ontmoeting, preek van de week en als afsluiting cola en chips! Kom gezellig langs op zondagavond.
Wanneer: zondagavond 1x per 2 weken van 19.00 tot 20.30 uur, locatie: Zoldertje Plantagekerk
Voor meer informatie: Edith Dekker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Stay Steady (vanaf 3de klas VO)   START zondag 27 september
Met elkaar over actuele onderwerpen die je bezig houden van gedachten wisselen. Onderwerpen, soms serieus, soms hilarisch, maar altijd zaken die vooral jongeren bezig houden. Vaak een link met de kerk en het geloof, maar soms ook best wel privé en persoonlijk. We doen dit op een luchtige manier, vaak afgewisseld met een spel om het doel soms nog meer te verduidelijken of kracht bij te zetten. Voel je welkom en ervaar dat het plezierig is ook soms met elkaar te praten over zaken waar je vaak alleen over denkt. Neem rustig een vriend of vriendin mee. 
Wanneer: zondagavond  1x per 2 weken van 19.00 tot 20.30uur, locatie: Zoldertje Plantagekerk
Voor meer informatie: Gerard van de Belt tel:06-13305166 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.