12plus

Hits: 5568

De Rock groepen prikkelen je om het christelijk geloof te ontdekken. Actuele thema’s en een mooie mix van gekke spelletjes en diepgaande gesprekken. Algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Rock Solid  startdatum zondag 15 september
Speciaal voor de brugklassers een programma van Youth For Christ,
Een programma met elke keer een nieuw thema.
Een avond vol spelletjes, discussie, ontmoeting, preek van de week en als afsluiting cola en chips!
Kom gezellig langs op zondagavond.
De leiding van Rock Solid.
Wanneer: zondagavond 1x per 2 weken van 19.00 tot 20.30 uur, locatie: Zoldertje Plantagekerk
Voor meer informatie: Gerard van de Belt tel: 06-13305166 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Rock Steady (2de en 3de klas VO)  startdatum zondag 22 september
Rock Steady helpt tieners om hun relatie met God te verdiepen. Daarbij is Rock Steady een vervolg op Rock Solid of een goede start voor tieners die al bekend zijn met Bijbelse thema’s.
Gods liefde, eeuwig leven, vergeving…het staat zo mooi in de Bijbel, maar hoe geven tieners dat vorm op school en met hun vrienden? Rock Steady biedt uitkomst. Rock Steady is een mooie mix van gekke spelletjes en diepgaande gesprekken.
Wanneer: zondagavond  1x per 2 weken van 19.00 tot 20.30uur, locatie: Zoldertje Plantagekerk
Voor meer informatie:  Andre Dekker, tel. 06-15507504  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Stay Steady (vanaf 4e klas VO) startdatum zondag 22 september
Stay Steady (Samen je Geloof Verdiepen) prikkelt jongeren om het christelijk geloof te ontdekken. Spetterende opdrachten en persoonlijke verwerkingmomenten brengen de thema’s dichtbij. In gespreksgroepjes leren jongeren hun eigen mening te vormen. Stay Steady is ook geschikt voor buitenkerkelijke jongeren.
Wanneer: zondagavond 1x per 2 weken van 19.00 tot 20.30, locatie: Pastorie van de PlantageKerk
Voor meer informatie: Gerard van de Belt, tel: 06-13305166 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.