Louise ten Wolde

Wie?
Ik ben Louise ten Wolde, geboren op 26 november 1998 in Harderwijk. Ik groeide op binnen de PGH en deed de kinderdienst in de Regenboog.
Een andere passie is Muziek. Binnen JmeO ben ik daarom ook lid van het muziekteam en geef ik vorm aan de Music Track Bijbelschool

Wat?
JmeO is een internationale organisatie, die wereldwijd bekend staat als YWAM, Youth with a Mission. De missie van JmeO is: To know God and Make Him known. (God kennen en Hem bekend maken) Ik wil hier aan bijdragen door mij in te zetten als medewerker. Ik ben aan het werk als studentbegeleider van een DTS (Discipelschap Training School). Een DTS bestaat uit twee delen.
Fase 1 is een lesfase: 3 maanden onderwijs over de Bijbel, over God, Jezus en de Heilige Geest, gericht op onderzoek: wie wil God zijn voor mij en wat betekent dat? (to know God).
Fase 2 is een zendingsreis. Verschillende teams van studenten trekken de wereld in om Gods liefde te delen en te laten zien. (and make Him known). Ze doen mee aan kinderkampen, vluchtelingenopvang, evangelisatieactiviteiten, daklozenopvang, gevangenisbezoek en/of praktische diaconale taken. Mijn taak als staflid is het (persoonlijk) begeleiden van de studenten in hun DTS.
Verder ben ik betrokken zijn bij de missie van JmeO en help hier ook praktisch aan mee. Er is ook tijd voor toerusting en training.
Louise ten Wolde waar
Waar?

JmeO heeft over de hele wereld verschillende locaties waar scholen worden aangeboden voor jongeren vanuit de hele wereld en heeft een missionaire en diaconale taak in de buurt/ het land waar de locatie staat. De locatie van JmeO waar ik momenteel werk, is ‘Heidebeek’ in Heerde (gld). Hiervoor heb ik twee jaar op een locatie in Kaapstad ZA gewerkt. Ik woon samen met andere stafleden in een grote oude boerderij. JmeO ‘Heidebeek’ beschrijft zichzelf als een springplank voor wereldwijde zending. Ze hopen en geloven dat er veel mensen bij ‘Heidebeek’ zullen komen, die toegerust en gestuurd zullen worden om een zegen te zijn waar dit het meest nodig is, zo staat op hun site ywamheidebeek.org Elk jaar starten er op deze locatie ongeveer 200 studenten van verschillende nationaliteiten met hun DTS.

Waarom?
Toen ik zelf op de DTS zat heb ik zoveel geleerd van God en hoe Hij Zichzelf laat zien aan deze wereld. Ik wil mijn talenten inzetten om jongeren te helpen in hun geloofsontwikkeling en hen laten ontdekken dat God een Vader is, die heel dichtbij is, die van hen houdt en die bij hen betrokken is. Het volgen van de DTS heeft mij een basis gegeven voor de rest van mijn leven en dat wil ik graag aan zoveel mogelijk jongeren meegeven. In januari 2019, werd ik in Kaapstad erg ziek en kreeg ik onverwacht de diagnose Diabetes Type 1. Ik ervaar dat God mij heeft beschermd en dat zal blijven doen en mij, ondanks mijn ziekte, de weg blijft wijzen binnen JmeO. "God is greater then the high and lows"

Louise ten Wolde hoe
Hoe?

Ten eerste hoop ik dit allemaal samen met God te doen. Ten tweede heb ik ook mensen nodig, die met mij meeleven, voor mij bidden en ook die met mij mee willen doen, door mij financieel te steunen. Alle medewerkers van YWAM krijgen geen salaris en zijn daarom afhankelijk van support van hun achterban. Er is geld nodig voor mijn levensonderhoud (eten, drinken, kleding, onderdak, zorgkosten) en voor de zendingsreizen.

Ben(t) u/jij bereid om met mij mee te doen en daardoor mee te helpen aan de missie van JmeO? Het liefst ontvang ik een bedrag per maand, maar een éénmalige donatie is ook zeker welkom. Ik zal regelmatig een nieuwsbrief versturen over wat ik beleef en wat ik van God mee maak binnen JmeO. Als u deze wilt ontvangen, neem dan gerust contact met mij op. Ook via Facebook 'YWAM Louise' kunt u mij volgen. Alvast heel erg bedankt voor al jullie/uw support!
Groet van Louise Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Thuisfront: Wilco en Mirjam ten Wolde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Louise ten Wolde Heidebeek

Flyer YWAM dec 2021

Louise op weg naar Albanië dec 2021

Nieuws over Louise - nov 2021

DTS, Music, Track en Slovenië - okt 2021

Er komt iets nieuws aan .... juli 2021

Hoe was Zweden en wat komt er nu - april 2021

Nieuwsbericht 22 maart 2021

Video boodschap - collecte 8-12

Nieuwsbrief November en December 2020

Downloads:
pdf-197 Nieuwsbrief 2019-11-19 De afgelopen maanden in Kaapstad 2019-11 HOT
(0 votes)
Date-197zondag 08 december 2019 21:35 File Size-197 691.06 KB Download-197 249 Download