Zanggroepen

Hits: 16463

CANTORIJ

Cantorij

Na de coronatijd zijn we weer begonnen met onze repetities, onder de bezielende leiding van Adriaan Bruinink.
Wist u dat samen zingen het gevoel van saamhorigheid en sociaal welzijn versterkt, stress vermindert, de aanmaak van
het gelukshormoon oxytocine stimuleert, de empathie vergroot en het gevoel van controle versterkt? Dus, wat let u: kom er bij. We repeteren eind donderdagmiddag in de Plantagekerk, van 4 tot 5; binnenlopen vanaf halfvier voor bijpraten en thee of koffie.Voelt u ervoor om mee te doen met deze gezellige club kom dan eens vrijblijvend kijken of stuur een mailtje naar Marinus Zwart:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

L'ESPRIT

l'Esprit website
Al 10 jaar vormt zanggroep l’Esprit een enthousiaste groep mensen die het leuk vinden om met elkaar te zingen tot eer van God. Om zo samen het geloof te beleven en dit uit te dragen naar anderen. l’Esprit staat onder leiding van dirigente Marieke Franken, pianist Jesse Stoffer begeleidt de zanggroep op piano. Soms wordt de begeleiding uitgebreid met andere muzikanten. Regelmatig verleent l’Esprit haar medewerking aan diverse vieringen in de kerk om zo de viering op te luisteren en de samenzang te ondersteunen. Het repertoire dat gezongen wordt is heel divers. Grotendeels wordt er uit de Taizébundel gezongen, maar ook uit andere bundels zoals liederen van Marten Kamminga of Iona. Een mooi Opwekkingslied of een swingende Gospel staan eveneens op het repertoire.

l’Esprit repeteert doorgaans op de tweede en vierde woensdagavond van de maand,van 20.15 tot 22.00 uur in de Plantagekerk. Nieuwe leden zijn van harte welkom, kom gerust een keer luisteren of meezingen!
Neem voor meer informatie contact op met Christa Visser; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  0341-424705