leerhuis 2018-2019

Er is een nieuw LEERHUIS programma . Wil je een boekje ontvangen? Vraag het aan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je meer weten of nog iets vragen aan de contactpersoon, kijk dan op onze nieuwe site: klik hier
Om jullie alvast nieuwsgierig te maken, laten wij hieronder, heel in het kort, het programma zien tot de jaarwisseling. 

BIJDRAGE

Voor het bijwonen van de meeste avonden vragen wij een geringe vergoeding. Soms is er een collecte om de onkosten te dekken. In verband met reservering van de locaties, stellen wij het op prijs als u zich tevoren opgeeft via het aanmeldformulier.

WAT WIL DAT LEERHUIS?

De commissie heeft als doel om met en van elkaar te leren over geloof, geloofsbeleving en spiritualiteit. Het leerhuis brengt mensen dichter bij elkaar, zodat we elkaar met respect kunnen benaderen ongeacht iemands achtergrond of geschiedenis. Dat doen we vanuit een Christelijke overtuiging. Over het doel dat we nastreven is een memorandum opgesteld. Als u dat wilt lezen, kunt u het per mail aanvragen.

Graag tot ziens. <>

De Werkgroep Leerhuis Harderwijk

 

 

 

Leerhuis programma

LEERHUIS

HARDERWIJK 2018
Er is een nieuw LEERHUISprogramma. Wilt u een boekje ontvangen? Vraag het aan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten: kijk op de site: www.leerhuisharderwijk.nl.  Daar vindt u ook de contactpersonen. Hieronder staat heel in het kort het programma tot de jaarwisseling. Als u het onderste strookje uitknipt, invult en inlevert, zetten wij de stoelen klaar. U kunt zich ook per mail opgeven.
1. “HEILIG LEVEN” VOLGENS PAUS FRANCISCUS
Het schrijven van paus Franciscus is een ongekend praktische gids voor moderne gelovigen van zowel katholieke als protestantse huize en voor de velen die niet aangesloten zijn bij een specifieke kerk.
Karel Donders, kapelaan van de St Lucasparochie, in de Catharinakerk Op dinsdag 16 oktober van 20.00 – 22.00 uur.

Lees meer...