leerhuis 2018-2019

Hits: 24082

Er is een nieuw LEERHUIS programma . Wil je een boekje ontvangen? Vraag het aan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je meer weten of nog iets vragen aan de contactpersoon, kijk dan op onze nieuwe site: klik hier
Om jullie alvast nieuwsgierig te maken, laten wij hieronder, heel in het kort, het programma zien tot de jaarwisseling. 

BIJDRAGE

Voor het bijwonen van de meeste avonden vragen wij een geringe vergoeding. Soms is er een collecte om de onkosten te dekken. In verband met reservering van de locaties, stellen wij het op prijs als u zich tevoren opgeeft via het aanmeldformulier.

WAT WIL DAT LEERHUIS?

De commissie heeft als doel om met en van elkaar te leren over geloof, geloofsbeleving en spiritualiteit. Het leerhuis brengt mensen dichter bij elkaar, zodat we elkaar met respect kunnen benaderen ongeacht iemands achtergrond of geschiedenis. Dat doen we vanuit een Christelijke overtuiging. Over het doel dat we nastreven is een memorandum opgesteld. Als u dat wilt lezen, kunt u het per mail aanvragen.

Graag tot ziens. <>

De Werkgroep Leerhuis Harderwijk

 

 

 

Leerhuis programma

Bibliodrama 12 maart

12 03

Deze leerhuisavond wordt verzorgd door Wietske Hollanders. Wietske is in het dagelijks leven pedagogisch begeleider en theatermaakster. Onder de naam ‘Pluk ’n Roos’ maakt ze voorstellingen op locatie, poppentheater en drama-workshops.

Voor het Leerhuis Harderwijk gaat ze een avond bibliodrama verzorgen. We gaan samen stap voor stap een bijbelverhaal onderzoeken, door het verhaal te bezien vanuit een personage (of object, of element).

Lees meer...