leerhuis 2018-2019

Hits: 25608

Er is een nieuw LEERHUIS programma . Wil je een boekje ontvangen? Vraag het aan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je meer weten of nog iets vragen aan de contactpersoon, kijk dan op onze nieuwe site: klik hier
Om jullie alvast nieuwsgierig te maken, laten wij hieronder, heel in het kort, het programma zien tot de jaarwisseling. 

BIJDRAGE

Voor het bijwonen van de meeste avonden vragen wij een geringe vergoeding. Soms is er een collecte om de onkosten te dekken. In verband met reservering van de locaties, stellen wij het op prijs als u zich tevoren opgeeft via het aanmeldformulier.

WAT WIL DAT LEERHUIS?

De commissie heeft als doel om met en van elkaar te leren over geloof, geloofsbeleving en spiritualiteit. Het leerhuis brengt mensen dichter bij elkaar, zodat we elkaar met respect kunnen benaderen ongeacht iemands achtergrond of geschiedenis. Dat doen we vanuit een Christelijke overtuiging. Over het doel dat we nastreven is een memorandum opgesteld. Als u dat wilt lezen, kunt u het per mail aanvragen.

Graag tot ziens. <>

De Werkgroep Leerhuis Harderwijk

 

 

 

Leerhuis programma

Leerhuis 2020

Politiek spreken van de kerk

Heeft de kerk vandaag nog een boodschap aan - en voor - de politiek? Hoe zit het met haar profetische opdracht? Wat kunnen we leren van het verleden, andere landen en andere kerkelijke tradities? Inleider: Peter Verbaan, predikant Oude Kerk te Ermelo. Op maandag 27 januari om 20.00 uur. In de Regenboog. Contact: Bert Maarleveld, 431379

Praten over het levenseinde Hoe geef ik vorm aan het laatste stukje van mijn leven? Juist de keuzes die je zelf maakt kunnen je de inspiratie en de kracht geven om om te gaan met wat je niet (meer) in de hand hebt. Inleider: Huib van de Burg, geestelijk verzorger St. Jansdal. Op woensdag 29 januari, om 20.00. In de Plantagekerk.
Contact: Annelies Middelkoop, 419591

Hieronder een korte samenvatting van het verdere programma tot en met mei. Wil je meer weten: kijk op de site: www.leerhuisharderwijk.nl. Daar vindt u ook de contactpersonen.

Lees meer...