*Actie broodnodig!!*

Hits: 80

brood nodig 2

De voedselbank heeft brood nodig!! Door het hamsteren is er bij de supermarkten geen brood meer over voor de voedselbank.  Hierdoor zitten meer dan 200 gezinnen komende week zonder brood. Er zijn 500 broden nodig! *Wil jij je brood delen? * Lever dan donderdag 19 maart een brood/broden in! Dit kan (vers of bevroren) tussen 17 en 18 uur in bij de voedselbank (Nobelstraat 9, Harderwijk) *Te ver weg of eerder inleveren?* Dan kan dit donderdagmiddag vanaf 15 uur tot 17 uur op de volgende adressen: -

Oldenallerhout 3, (wijk Drielanden) - Hoornmeen 14 (wijk Stadsweiden) - Reinwardtlaan 8, (wijk Tweelingstad) Namens de diaconie van de Petrakerk, Annemarie.

 

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...