Fonteindienst zondag

Hits: 58

via  LIVESTREAM.  Op basis van het advies van het RIVM en de overheid, de PKN en de AK willen we als Fonteinwerk onze verantwoordelijkheid nemen en onze bezoekers de mogelijkheid geven om op een andere manier onze dienst te volgen. Dit na overleg tussen de stuurgroep en team 3. Het voorbereidingsteam heeft weer veel mooi werk verzet! Daarvan kun jij getuige zijn NIET in een dienst in het gebouw, maar komende zondag via een ONLINE DIENST om 11:30 via LIVESTREAM. Zo kun je vanuit je veilige thuisomgeving tóch de dienst volgen. Dit kan via https://www.pgharderwijk.nl/pg-harderwijk/dienst-gemist. Wel kun je als je gezondheid het toelaat elkaar opzoeken in kleinere groepen als bijvoorbeeld @homegroep, commissie, team … Dat juichen we juist toe!
De CAI zenden de kerkdiensten ook uit Plantagekerk Kanaal 707 en voor de Regenboog Kanaal 703.

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...