Plantagekerk zondag

Hits: 85

geen kerkdienst. U hebt waarschijnlijk allemaal de afgelopen dagen het nieuws gevolgd en dus gehoord dat bijeenkomsten van meer dan 100 mensen afgeraden worden. Daaronder vallen ook onze kerkdiensten. De AK en de wijkkerkenraden van de Plantagekerk hebben dan ook moeten besluiten de komende zondagen geen diensten te houden. Komende zondag kunt u via de kerktv een dienst met enkele mensen volgen vanuit De Regenboog. De EO zendt een korte dienst uit waarin de scriba van de PKN, ds. de Reuver voorgaat.
Volgende week zondag hopen we ook vanuit de Plantagekerk via internet een korte dienst uit te zenden.

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...