Regenboog zondag

Hits: 67

kerkdienst via livestream. Gezien de maatregelen vanuit de overheid raadt de PKN aan om alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen af te gelasten. Ook de PGHarderwijk de Regenboog volgt dit advies op.  De dienst zal uitgezonden worden en thuis te volgen zijn via de cai en met livestream: https://www.pgharderwijk.nl/pg-harderwijk/dienst-gemist. Een beperkt aantal mensen is welkom. In de dienst zal zoals aangekondigd voorgaan mw. drs. Christien Blom, aanvang 09.00 uur.
De CAI zenden de kerkdiensten ook uit Plantagekerk Kanaal 707 en voor de Regenboog Kanaal 703.

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...