Internationale Kerkdienst

Hits: 196

Op zondagmiddag 2 februari a.s. verzorgt wijkgemeente “De Regenboog” om 14:30 uur weer de Internationale Kerkdienst in gebouw Sefanja, Stationslaan 121. Voorganger is onze eigen voorganger ds. David Kroeze en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Wim Bakker met Colorful.

We lezen Matteüs 5: 1-12 en ‘Kijk omhoog’ is het thema van deze dienst. In de Bergrede staat Jezus naast degenen die moe zijn en de neiging hebben hun hoofd te laten hangen. Want voor hen is Gods wereld en dan kan naar boven kijken goed doen. Alsof van binnen even iets opgelicht en opgericht wordt. Ook voor mensen die niet moe zijn en de neiging hebben hun hoofd te laten hangen is dat trouwens goed. En wie naar beneden kijkt, kan iemand anders omhoog helpen.

Ook U bent als gast van harte welkom om samen met de bewoners van het AZC, statushouders en andere belangstellenden deze dienst te vieren. Na de dienst staat de koffie en thee klaar met iets lekkers erbij en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Namens de voorbereidingsgroep, Hans Kalfsbeek.

Actueel nieuws PGH

 • collecte 12 april 2020

  collecte zakken

  12 april  – Kansarme kinderen in India In India worden kinderen van Dalits, de kaste der vertrapten, gediscrimineerd en op school met de nek aangekeken en verwaarloosd. Zo stoppen veel kinderen vroegtijdig met school en gaan werken onder zware omstandigheden. Samen met de lokale partnerorganisaties

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  Present

  Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. Daarom is het fijn dat zoveel mensen meehelpen met de inzamelingsactie en producten brengen. Doet u nu ook weer mee?  Voor aankomende week (van 13 t/m 18 april) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: 

  Lees meer...

.