CREATIEVE GROEP

Hits: 134

Tijden heeft U niets van ons gehoord. Onze recreatieve groep bestaat al vele jaren. Onze dames maken cadeautjes die meegenomen kunnen worden als attentie namens de Kerk voor diegene die 80 jaar en ouder zijn geworden. Om de 2 weken op dinsdagmorgen komen we   bij elkaar van 10.00 uur tot  11.30uur in de pastorie  Stationslaan 134. Heeft U ook zin om mee te werken kom dan eens bij ons kijken of neem kontakt op met Sonja van de Kamp tel. 416514.

Actueel nieuws PGH

 • collecte 12 april 2020

  collecte zakken

  12 april  – Kansarme kinderen in India In India worden kinderen van Dalits, de kaste der vertrapten, gediscrimineerd en op school met de nek aangekeken en verwaarloosd. Zo stoppen veel kinderen vroegtijdig met school en gaan werken onder zware omstandigheden. Samen met de lokale partnerorganisaties

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  Present

  Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. Daarom is het fijn dat zoveel mensen meehelpen met de inzamelingsactie en producten brengen. Doet u nu ook weer mee?  Voor aankomende week (van 13 t/m 18 april) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: 

  Lees meer...

.