Week van Gebed 2020

Hits: 366

24 7 harderwijk
In de week van 18 t/m 25 januari 2020 is weer de Week van Gebed. Het thema dit jaar is “Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons” naar Handelingen 28 vers 2. Tijdens deze gebedsweek volgen we Paulus op zijn reis. Iedere dag zoeken we naar het buitengewone. Zo leren we buitengewone vriendelijkheid te ontvangen én door te geven. De week van gebed bestaat uit verschillende onderdelen:
A – Gebedsmomenten door de week – ‘s avonds van 19:30 – 20:30 uur in de verschillende kerken, zie schema hieronder.
B – Gebedsruimte in de Open Hof, Jacob Catsstraat 3 – 24/7 geopend tijdens deze week

De gebedsruimte is op een creatieve manier ingericht en is in deze week 24 uur per dag open om binnen te lopen. Een plek om in stilte te bidden // God te ontmoeten // op creatieve manier bezig te zijn met gebed // verwondering. Er is een gastvrouw of gastheer aanwezig. Het is de moeite waard om te komen kijken, u bent van harte welkom! Tijdens de gebedsmomenten (aanvang 19:30 uur) in de verschillende kerken is iedereen van harte welkom, deze worden gehouden:
Maandag 20 januari in de PLANTAGEKERK, Stationslaan 136
Dinsdag 21 januari in de PETRAKERK, Busken Huetlaan 2
Woensdag 22 januari in de R.K. CATHARINAKERK, Van Maerlantlaan 1
Donderdag 23 januari in het ECHO CENTRUM, Melis Stokelaan 91a
Vrijdag 24 januari in de GROTE KERK, Kerkplein 1
Zaterdag 25 januari – Aanbiddingsavond in het VISNET, Frankenskamp 2
Op maandag 20 januari bent u/ben je dus van harte welkom in de Plantagekerk, waar we met elkaar zullen nadenken over en bidden om het licht van Christus. Hoe kunnen we met elkaar het licht zoeken en laten zien aan de wereld om ons heen. Iedereen van harte welkom!