Nieuwjaarsevent 2020

Hits: 540

“Laat iedereen jullie kennen als vriendelijke mensen” Op zaterdag 4 januari 2020 heeft een comité van het Fonteinwerk een Nieuwjaarsevent georganiseerd. Het event is voor iedereen toegankelijk. Wat gaan we doen?

Om 10.00 uur worden jullie allemaal welkom geheten op de prachtige locatie YMCA in Hierden. Vanuit hier hebben wij twee wandelroutes uitgezet waaruit gekozen kan worden. De wandelingen verschillen in lengte zodat een ieder mee kan doen. Mocht lopen voor u niet mogelijk zijn: ook voor de achterblijvers hebben wij een programmaatje. Voor het programma begint zal ds. Henk Janssen ons toespreken om ons vervolgens met een aantal vragen op pad te sturen. Het onderwerp zal zijn Filippenzen 4:5 “laat iedereen jullie kennen als vriendelijke mensen”. Hoe gaan wij dit goede voornemen toepassen in het nieuwe jaar? Na de wandeling zal er een lunch geserveerd worden. De inloop is vanaf 09.45 uur op YMCA Kampeercentrum Hulshorst, Hierderbeek 1, 3849 RZ in Hierden. De kosten voor volwassenen is 10 euro, kinderen tot 8 jaar zijn gratis. Marijn Fidder verzorgt de kinderopvang op de locatie voor de kinderen die niet mee kunnen / willen lopen. Opgeven voor het event kan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Namens het comité: Herman Splunter, Jan Dekker, Jan Wildvank, Job Burger, Wim vd Berg en Wim Stouwdam.

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.