Uw Kerstpost

Hits: 416

De Werkgroep Dresden-Roemenië kan die voor u in Harderwijk en Hierden bezorgen tegen een vergoeding van 50 eurocent per stuk. Via de verzending van de KPN bent u 80 cent kwijt. Uw ‘porto’ kosten worden geheel in het werk in Roemenië gestoken. In de onlangs verspreide Nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat het werk daar nog altijd nodig is. U kunt de post, inclusief de porto-kosten, gepast, tot en met zaterdag 14 december inleveren op de onderstaande adressen.

Ook zijn we zaterdag 14 december op de kerstmarkt in de Regenboog aanwezig waar we ook iets te koop aanbieden uit Roemenië en de post ka worden ingeleverd. De bezorging is voor 22 december.
De inleveradressen zijn:
Erika van Hoek Muidenpad 14
Dik Veenendaal Jan van Nassaupark 5
Gerard van Boven Grevenhofsweg 8, Hierden
Henk Venema Laan der VN 6
Hendrik Hoogendoorn Stationsplein 46
Hetty Hagen Volendampad 5
Iet Talsma Trumanlaan 35
Maaike van der Wal Maltezerlaan 6
Gerrit Hoeve Provenierslaan 3
Fam. Kornet P.C. Hooftplein 49
Fam. Dekker Herman de Manstraat 25
Fam. Stinissen Kortekamp 42
Henk Grosman Trombonedreef 16
Durk Reitsma Fagotdreef 71
Hetty Boersma Veldkersmeen 88
Kerstmarkt, 14 december De Regenboog, Biezenplein 1

Actueel nieuws PGH

 • Ja het kon weer!

  RB 12 juli 2020

  Eindelijk kon het weer, naar de kerk. 12 juli waren er 90 mensen in de dienst, kinderdienst en tienerdienst in de Regenboog. Veel mensen vinden het nog spannend, of blijven thuis omdat ze voor het scherm wél mee kunnen zingen. Voor de mensen die er waren was het zeker fijn elkaar weer te zien. De kids vierden een uur lang
  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 32 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  Voor week 32 ((3-8 augustus):
  - Pot kruidenmix voor vlees
  - Pak roggebrood
  - Zak appels

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.