Gemeenteavond 27-11

Hits: 574

uitnodiging
De algemene kerkenraad nodigt u en jullie allemaal uit voor de bijeenkomst op 27 november 2019. We komen bij elkaar in de Regenboog en we starten om 19.30u. Vanaf 19.00u staat de koffie weer klaar. De hoofdthema’s van de avond zijn: De begroting 2020 van onze gemeente en de diaconie, De opvolging van het proces Verleden, Heden, Toekomst  De eerste resultaten van de startbijeenkomst van 11 november over gemeenteopbouw

Zowel het college van Kerkrentmeesters als de diaconie zullen hun begroting aan u voorleggen. U kunt dan alle vragen stellen, die u over die begrotingen heeft. Als u zich wilt voorbereiden, kunt u de cijfers opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (CvK) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (CvD). De werkgroep Verleden, Heden, Toekomst heeft haar eindrapport met aanbevelingen aan de algemene kerkenraad uitgebracht, die dat in dank heeft ontvangen. Nu willen we graag die aanbevelingen opvolgen. Daarover hoort u op deze avond meer. En op 11 november hebben we een eerste startbijeenkomst gehad over gemeenteopbouw. Door samen na te denken over creatieve manieren om ons gemeente-zijn verder vorm te geven en onze aanwezigheid in Harderwijk verder te versterken. De eerste plannen zijn ingediend en die willen we met u delen voor verdere inspiratie. We hopen op een grote opkomst en een inspirerende avond. De Algemene Kerkenraad

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.