Gemeenteavond 11 nov.

Hits: 426

gemeente 2
Denk mee over onze gemeenteopbouw op 11 november in de Plantagekerk. In de vorige Samen Geroepen hebben we gevraagd of u even tijd heeft. Tijd om mee te werken aan het proces om creatieve ideeën te zoeken voor gemeenteopbouw. Opbouw van nieuwe activiteiten binnen onze kerk en opbouw van de aanwezigheid van onze kerk in de samenleving van Harderwijk. We kunnen nog een paar zowel jonge als oudere mensen gebruiken om de kar samen te trekken. Om het proces op gang te brengen, organiseren we een bijeenkomst met zoveel mogelijk groepen in onze kerk, van wijkkerkenraden en met u als gemeenteleden.Wij nodigen iedereen uit voor een gezamenlijke kick-off bijeenkomst. Die avond wordt gehouden op 11 november 2019 Van 19.30 uur tot 21.30u In de Plantagekerk.

Deze avond moet een stap worden van onze zoektocht naar wat we als gemeente willen zijn, binnen en buiten onze kerk. En dan nu speciaal ook wat wij daarvoor nodig hebben. Samen creatieve ideeën ontwikkelen en besluiten hoe we dat kunnen realiseren. We zullen die avond toelichten wat precies de bedoeling is en waar het fonds van 6 ton voor gemeenteopbouw voor kan worden gebruikt. Daarna zullen er een paar voorbeelden van recente, nieuwe activiteiten worden getoond. Hoe en waarom deze activiteiten zijn ontstaan, wat er is georganiseerd en hoe de kosten worden gedekt.Daarna gaan we in kleine groepen samen proberen ideeën te benoemen en af te spreken hoe we daarmee aan de gang gaan. Een avond dus met veel mogelijkheden en concrete inzet van alle aanwezigen. Reserveer de avond in uw agenda en kom op 11 november naar de Plantagekerk. De algemene kerkenraad

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 29 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  (van 13 t/m 13- 18 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten:
  - Kleine pot appelmoes
  - Pak hagelslag
  - Ongezouten nootjes

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraam
  We beginnen woensdag 8/7 as om 13.00 u. weer met de verkoop van spullen in De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. Graag tot woensdagmiddag.