Open AZC-dag 28 sept.

Hits: 310

HEADER openazc
Over de asielzoekers wordt veel gesproken, maar heeft u ook wel eens met hen gesproken ? Ook over hun opvang wordt er verschillend gedacht, maar nu is er gelegenheid om eens met eigen ogen te zien hoe ze in het AZC verblijven. Tijdens de “Nationale Burendag” komende zaterdagmiddag 28 september, bent u tussen 13:00 en 16:00 uur van harte welkom op het AZC aan de Graaf Ottolaan 26 te Harderwijk. De vluchtelingen bieden u dan graag een kopje koffie of thee aan met een gesprekje erbij. Ook zijn er rondleidingen, informatiekraampjes (o.a. Kerk & Vluchteling Harderwijk), kinderactiviteiten, muziek, dans en workshops. Weet dat ook u daar welkom bent ! 

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 28 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week (van 6 t/m 11 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: -Fles allesreiniger,  Bak- en braadvet vloeibaar, Zak pinda’s of noten (ongezout)

   

   Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • PodiumPlantagekerk 4-7

  Marion Strijk

  Weer concerten op PodiumPlantagekerk. PodiumPlantagekerk hervat in juli de reeks gratis toegankelijke concerten op de zaterdagmiddag. Wel onder strikte RIVM-regels, zoals maximaal 100 bezoekers, gemarkeerde zitplaatsen (1,5 meter afstand) en

  Lees meer...