Sara uit Syrië 12-9

Hits: 423

syrië 400
De ZWO commissie nodigt u van harte uit om die avond aanwezig te zijn 
op donderdag 12 september in de Plantagekerk!Om 19.30 uur is er koffie en thee en we beginnen om 19.45. Sara Savva uit Syrië werkt bij de hulporganisatie van de Grieks-Orthodoxe Kerk en coördineert alle hulp die door de vijfhonderd medewerkers en duizenden vrijwilligers van de Grieks-Orthodoxe Kerk tot in

de verste uithoeken van Syrië wordt gegeven. Nu het langzaam maar zeker rustiger wordt in het land, verandert die hulp van noodhulp in voorzichtig herstel en inkomenszekerheid voor Syrische burgers.
Sara wil ons graag vertellen over haar werk en de situatie in Syrië. Via Kerk en Actie steunt onze gemeente dit werk een aantal jaren met € 15.000. We zijn heel blij dat Sara een avond bij ons kan zijn, heel bijzonder dat iemand die daar namens de kerken in die situatie werkt ons zo direct kan vertellen hoe christenen daar leven en kans zien om anderen te helpen.  De ZWO commissie

 

 

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Lang houdbare producten.

  Week 02 (10 januari t/m 17 januari): hagelslag, muesli, cruesli en afwasmiddel
  Week 03 (18 januari t/m 24 januari)
  houdbare melk, ontbijtgranen (Brinta, Havermout, Muesli) hagelslag

   

  Producten kunt u inleveren op de volgende locaties en tijden: 

  Lees meer...

.

 • Insturen kopij Samen Geroepen

  Leren schrijven, een hele opdracht! - Pikoo

  De redactie van het kerkblad Samen Geroepen heeft een nieuw mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Door de veelheid van berichten die de redactie van werkgroep communicatie ontving is dit voor de redactie van Samen Geroepen nu gemakkelijker te filteren.
  Aanleveren van kopij blijft natuurlijk hetzelfde.