Gemeenteavonden

Hits: 415

in september Zoals u al in SamenGeroepen hebt kunnen lezen zijn de wijkkerkenraden van de wijken de Poorten en de Morgenwijk met elkaar in gesprek over het samengaan van de wijken en daarmee ook de wijkkerkenraden. Dat is echter niet iets waar de wijkkerkenraden zelf over kunnen en willen beslissen. Er zullen daarom twee gemeenteavonden worden georganiseerd waarop u wordt geïnformeerd, waar u vragen kunt stellen en waar u wordt gevraagd wat u vindt van dit voornemen.
Het zijn twee gemeenteavonden, want elke wijk krijgt in eigen kring de voorlichting. Dat is noodzakelijk omdat we zeker moeten zijn van de gevoelens en meningen van de verschillende wijken. Daarnaast zijn er per wijk nog andere onderwerpen die aan bod komen. Zo wordt op de gemeenteavond voor de Morgenwijk nog gesproken over het beroepen van een predikant en de bezetting van de wijkkerkenraad. Met betrekking tot de gemeenteavond van de wijk de Poorten hoort u later meer.
De gemeenteavond van de Morgenwijk zal plaatsvinden op maandag 2 september a.s. in de Plantagekerk. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, we beginnen dan om 19.45 uur. 
De gemeenteavond van de Poorten zal plaats vinden op donderdag 5 september a.s. in de
Plantagekerk. Ook op deze avond staat vanaf 19.30 uur de koffie klaar en beginnen we om 19.45 uur. We nodigen u allen hierbij van harte uit om te komen naar de gemeenteavond van uw wijk. Deze avonden zijn zeer belangrijk voor de verdere gang van zaken binnen de Plantagekerk. Uw/jouw mening is belangrijk. We kijken naar u en jullie uit. 

De wijkkerkenraden van de Morgenwijk en de Poorten.

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.