Under Construction

Hits: 435

 – Fonteindienst 25 augustus in deRegenboog De kerk is in ontwikkeling… omdat haar leden verschillen en veranderen. Omdat God telkens ook weer anders door mensen werkt. Wat mooi dat je zo gemeente kan zijn, zo kleurrijk en toch samen! Wel kan dat eens botsen, en dat merkten we ook flink in de PGH de laatste jaren! Paulus zegt: hou op met die kritiek naar elkaar. Je bent niet beter.

Je bent anders, je hebt je eigen kwaliteit, inzet, inbreng. En de een bouwt voort op de ander, terwijl we samen steunen op het éne fundament: Jezus Christus. Gelukkig is de bouwvak weer voorbij dus kunnen we iets stevigs neerzetten. Kom jij ook voor een opbouwende sfeer, samen met een blijde boodschap van David Kroeze en de steengoede klanken van band Ivy! Nb: we beginnen om 11.00 uur.

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.