Internationale Kerkdienst

Hits: 186

Op 4 augustus a.s. mag wijkgemeente “De Regenboog” om 14:30 uur de Internationale Kerkdienst verzorgen in gebouw Sefanja, Stationslaan 121. Wij hebben weer een mooie dienst samengesteld, met dit keer een aantal liederen uit de bundel van Joh. de Heer / Gave-bundel. In deze dienst gaat voor ds. Hans Mak en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Wim Bakker met een aantal gemeenteleden.

Het thema van deze dienst is “De betekenis van Gods zegen”, het gaat over Nummeri 6 : 22 t/m 26. Ook U bent als gast van harte welkom om samen met de bewoners van het AZC, statushouders en andere belangstellenden deze dienst te vieren. Na de dienst staat de koffie en thee klaar met iets lekkers erbij en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Tevens zoeken wij voor deze dienst nog mensen om mee te helpen bij :

  • De kinderdienst / oppas.
  • De vertaalsets uit te delen en om bij de boekentafel te staan.
  • Het thuis maken van iets lekkers voor na de dienst. Bijvoorbeeld appeltaart, arretjescake, cake, of het klaar maken van ander lekkers zoals koude hartige hapjes, vruchten (meloen e.d.) enz.  Alles is welkom als het maar halal (zonder varkensvlees / gelatine) is. Wij hopen dat er ook dit keer weer voldoende aanwezig zal zijn, om de mensen gastvrij te verrassen. U mag het ook bij mij thuis brengen, als u zelf verhinderd bent.

U kunt zich aanmelden bij Hans Kalfsbeek, Tonselsedreef 72 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18313690.