Internationale Kerkdienst

Hits: 447

Op 4 augustus a.s. mag wijkgemeente “De Regenboog” om 14:30 uur de Internationale Kerkdienst verzorgen in gebouw Sefanja, Stationslaan 121. Wij hebben weer een mooie dienst samengesteld, met dit keer een aantal liederen uit de bundel van Joh. de Heer / Gave-bundel. In deze dienst gaat voor ds. Hans Mak en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Wim Bakker met een aantal gemeenteleden.

Het thema van deze dienst is “De betekenis van Gods zegen”, het gaat over Nummeri 6 : 22 t/m 26. Ook U bent als gast van harte welkom om samen met de bewoners van het AZC, statushouders en andere belangstellenden deze dienst te vieren. Na de dienst staat de koffie en thee klaar met iets lekkers erbij en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Tevens zoeken wij voor deze dienst nog mensen om mee te helpen bij :

 • De kinderdienst / oppas.
 • De vertaalsets uit te delen en om bij de boekentafel te staan.
 • Het thuis maken van iets lekkers voor na de dienst. Bijvoorbeeld appeltaart, arretjescake, cake, of het klaar maken van ander lekkers zoals koude hartige hapjes, vruchten (meloen e.d.) enz.  Alles is welkom als het maar halal (zonder varkensvlees / gelatine) is. Wij hopen dat er ook dit keer weer voldoende aanwezig zal zijn, om de mensen gastvrij te verrassen. U mag het ook bij mij thuis brengen, als u zelf verhinderd bent.

U kunt zich aanmelden bij Hans Kalfsbeek, Tonselsedreef 72 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18313690.

 

Actueel nieuws PGH

 • Gemeentebijeenkomst 3 dec.

  uitnodiging 3 12

  Uitnodiging. Namen de Algemene Kerkenraad, nodig ik u hierbij uit voor het bijwonen van de gemeentebijeenkomst donderdag op 3 december aanstaande. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in en vanuit de Plantagekerk. De bijeenkomst zal door Covid-19 anders zijn dan voorgaande jaren. Waarvoor nodigen wij u uit:

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Lang houdbare producten.

  Week 48 (22 t/m 28 november): Pot appelmoes, rijstwafels en aardappelpuree.

  Week 49 (29 november t/m 5 december): (gezeefde) tomaten, rol beschuit, blik knakworst (kip/rund/vegetarisch)

  Producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Insturen kopij Samen Geroepen

  Leren schrijven, een hele opdracht! - Pikoo

  De redactie van het kerkblad Samen Geroepen heeft een nieuw mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Door de veelheid van berichten die de redactie van werkgroep communicatie ontving is dit voor de redactie van Samen Geroepen nu gemakkelijker te filteren.
  Aanleveren van kopij blijft natuurlijk hetzelfde.