De renovatie van de

Hits: 411

20190510 104750

pastorie is (bijna) klaar De renovatie van de pastorie heeft de afgelopen maanden plaatsgevonden. Op 12 juli is de oplevering, en iedereen kan zien dat het resultaat prachtig is. Door slim van de werkzaamheden gebruik te maken, is er ook nog extra muur-isolatie aangebracht, en verder kan het gebouw weer jaren mee. Natuurlijk zullen we het schilderwerk nu goed bijhouden, maar dat kan nu ook veel gemakkelijker. Toch zijn we nog niet klaar met de pastorie. Op de eerste verdieping gaan we de kantooruimten van de pastoraal medewerkers nog verder opknappen.

Dat doen we sober en doelmatig, maar wel zo dat het mooie, representatieve ruimten worden. En dan is er nog de serre aan de achterzijde. Die zijn we niet vergeten, maar we willen deze (en de bijkeuken) aanpassen met de plannen voor het eventuele bijgebouw van de kerk. Mocht zo’n
bijgebouw er toch niet komen (daarover valt immers later een beslissing), dan verbouwen we later de serre nog, zodat de benedenruimte van de pastorie ook weer mooi wordt. Ook deze zomer werkt het bouwteam verder aan de plannen voor de kerk en het bijgebouw.

Namens het bouwteam,
Roelof Potters
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.