Internationale Dienst

Hits: 392

Zondag 23 juni is de werkgroep van de Plantagekerk aan de beurt om deze dienst voor te bereiden, onze voorganger is Mevrouw Gertie van Dijk. Wij zijn één van de 13 kerken uit Harderwijk, die deze dienst om de beurt organiseren, zodat er elke zondagmiddag een dienst kan worden gehouden, dit is altijd in het gebouw van “Sefanja” Stationslaan 121, aanvang 14.30 uur. Deze dienst is vooral bedoeld voor de bewoners van het A.Z.C. voor de statushouders van Harderwijk en belangstellenden, iedereen van harte welkom.

Samen wordt het een fijne dienst. Er is oppas voor de kleintjes en er is een kinderdienst. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen na te praten. Dit onder het genot van thee/koffie/ en limonade met iets lekkers erbij. Indien er mensen zijn die eventueel dit lekkers willen meebrengen, zou het heel fijn zijn. Dit kan bijvoorbeeld fruit, hartige hapjes, cake of koekjes zijn, alvast onze hartelijke dank.
Het kan gebracht worden vanaf 13.30 uur in “Sefanja”.
Namens de werkgroep, Anneke Teune.

Actueel nieuws PGH

 • Koffietijd 4 juni 10.00 uur

  koffiekop

  Met in gang van  4 juni gaan we weer starten in de Plantagekerk met de koffie-inloop op de donderdagochtend van 10.00-12.00uur. We houden ons aan de Corona afspraken van 1,5 m. afstand. Bij binnenkomst handen desinfecteren, er mogen maximaal 25 mensen aanwezig zijn. Als u verkouden

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 23 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week(van 1 t/m 6 juni) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: Zak rozijnen 250 gram, Fles sladressing, Pot honing  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden :

  Lees meer...

.

 • Wijkavond Morgenwijk 3 juni

  PGH facebook M
  De beroepingscommissie heeft een advies uitgebracht omtrent een te beroepen predikant voor de Morgenwijk. Op de wijkkerkenraadsvergadering van 14 mei jl. zijn de wijkkerkenraad (WK) en de Algemene Kerkenraad (AK) geïnformeerd en om instemming gevraagd. Zowel de WK als de AK hebben het voorstel beoordeeld en er mee ingestemd. De volgende stap is

  Lees meer...