Internationale Kerkdienst

Hits: 299

Op 9 juni a.s. mag wijkgemeente “De Regenboog”, om 14:30 uur weer de Internationale Kerkdienst verzorgen in gebouw Sefanja, Stationslaan 121. Dit gebouw stelt de Sefanja gemeente zoals gebruikelijk beschikbaar. Een mooie manier om als wijkgemeente God’s woord in vele vreemde talen over te mogen brengen aan de bewoners van het AZC en andere belangstellenden. In deze dienst gaat voor onze eigen wijkpredikant ds. David Kroeze en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Colorful.

Ook U bent als gast van harte welkom om met de bewoners van het AZC en statushouders gezamenlijk deze dienst te vieren. Het thema van deze dienst is “God maakt zich verstaanbaar,aan ieder in zijn eigen taal !”, het gaat over Handelingen 2 : 1 t/m11. Na de dienst staat de koffie en thee klaar met iets lekkers erbij en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
Tevens zoeken wij voor deze dienst nog mensen om mee te helpen bij :
 De kinderdienst / oppas.
 Het koffie-theeschenken
 Het thuis maken van iets lekkers voor na de dienst. Bijvoorbeeld appeltaart, arretjescake, cake, of het klaar
maken van ander lekkers zoals koude hartige hapjes, vruchten (meloen e.d.) enz. Alles is welkom als het maar halal (zonder varkensvlees / gelatine) is. Wij hopen dat er ook dit keer weer voldoende aanwezig zal zijn, om de mensen gastvrij te verrassen. U mag het ook bij mij thuis brengen, als u zelf verhinderd bent.
Iets voor u/jou ??? U kunt zich aanmelden bij Hans Kalfsbeek, Tonselsedreef 72 via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18313690.
(team Internationale kerkdienst Regenboog)