Collectes diaconie

Hits: 200

collecte zakken

 

Collecte 30 mei Hemelvaart – Harderwijkse dak- en thuislozen We komen ze tegen in Harderwijk en vaak ook nabij de Plantagekerk: dak- en thuislozen.
Vrijwel al deze mensen zijn wel degelijk in beeld bij de instanties. Ze worden overdag begeleid door de christelijke stichting De Ontmoeting. Zij kunnen vijf dagen per week terecht in de Oude Synagoge voor activiteiten, warmte en maagvulling. Ook biedt De Ontmoeting klussen in tuinen en samen met Woord en Daad in de Tweedekans Winkel aan het Stationsplein. De diaconiecollecte is vandaag voor het werk van stichting De Ontmoeting.

Collecte 2 juni – Hospice Jasmijn in Harderwijk
Thuis in een vertrouwde omgeving is voor veel mensen de plaats waar ze willen zijn, ook als het levenseinde nadert. Soms zijn er omstandigheden waardoor dat niet meer mogelijk is. Bijvoorbeeld als iemand alleen is of de zorg thuis niet langer haalbaar is. Dan biedt hospice Jasmijn op Sonnevanck een laatste verblijf waar zieke en familie zich toch thuis kunnen voelen en waar alle nodige ondersteuning beschikbaar is. Met deze diaconiecollecte geeft u de medewerkers en vrijwilligers extra armslag om de gasten in deze fase het allerbeste te kunnen bieden.

Collecte aanbevolen!