19-05 Activiteit Plantagekerk

Hits: 428

De wijkkerkenraad van De Poorten organiseert zondag 19 mei na kerktijd een ontspannend programma voor jong en oud. Dat gebeurt in het Plantagepark achter restaurant De Bank, aansluitend aan de kerkdienst en de koffie in de Plantagekerk. Vanaf circa 11.15 tot 14.00 uur willen we napraten over de dienst (‘Keek op de preek)’, naar keuze een stadswandeling maken met wijkgenoten/gemeentelid langs vele poorten en poortjes in de Binnenstad of in het parkje meedoen aan een doe-het-zelf bijbelquiz, een spelletje of muziek. Verder zorgen we met elkaar voor veel gezelligheid en een smakelijke lunch. Iedereen welkom, u komt toch ook?! Wij vertrouwen op mooi weer (bij slecht weer blijven we in de kerk) en veel belangstelling.

Wijkkerkenraad De Poorten

 PGH facebook P

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.