Doe-dagen

Hits: 575

DoeDag

waren weer dankbaar werk Uit je eigen comfortzone stappen en maar kijken wat er op je afkomt, dat is altijd weer het mooie van de Doe-Dagen. En ook een beetje een nevendoel. Waar zijn de Harderwijkse maatschappelijke instellingen zoal mee bezig? En wat hebben ze voor jou als christen op deze dag te doen? Naastenhulp met de daad is voor onze diaconie de drijfveer om jaarlijks Doe-Dagen te organiseren. Vijftig PGH-leden meldden zich dit keer aan voor een half dagje praktische of sociale activiteit. Op 6 en 13 april waren zij in actie voor en met bewoners van Sonnevanck, herstellenden in de Klimop en met een aantal opruim-, schoonmaak- en schilderklussen bij mensen thuis. Diverse deelnemers ervoeren hoe beperkingen een mens in lichamelijk of geestelijk isolement kunnen brengen. Goede ervaringen. Volgend jaar opnieuw Doe-Dagen. 

Govert van der Boom en Joop Westerhof

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.