14-05 Speciaal voor iedereen!

Hits: 528

Het Fonteinwerk van de Protestantse Gemeente Harderwijk organiseert samen met Café de Liefde en met ondersteuning van Kerk Naar Buiten een leuke filmavond speciaal voor gasten. Speciaal omdat iedereen welkom is. Van de vaste Fonteiners en PGH-ers tot je buren, van de bakker tot de wethouder, iedereen is welkom om met ons naar deze film te komen kijken. Kom dus ook en nodig iemand uit! De film die we gaan kijken is: The Shack (12 jaar+).

Een inspirerende film waarover je niet snel uitgepraat zult zijn. Komt goed uit want na de film is gelegenheid tot napraten, ontmoeting en een drankje. Een gave avond waar je iemand van buiten je vaste christelijke kringetje mee naartoe neemt. Durf je deze uitdaging aan? In het kort: 14 mei om 19.00 uur in Kok CinemaxX te Harderwijk. Inloop vanaf 18.30 uur. De prijs is 5 euro, inclusief een drankje en popcorn! Opgeven doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stel daar je vraag aan Jan Wildvank. Vermeld aub met hoeveel mensen je wilt komen. 
Tot dan!
Namens het MannenEvent Fonteinwerk - Martijn Stuiver

Actueel nieuws PGH

 • Koffietijd 4 juni 10.00 uur

  koffiekop

  Met in gang van  4 juni gaan we weer starten in de Plantagekerk met de koffie-inloop op de donderdagochtend van 10.00-12.00uur. We houden ons aan de Corona afspraken van 1,5 m. afstand. Bij binnenkomst handen desinfecteren, er mogen maximaal 25 mensen aanwezig zijn. Als u verkouden

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 23 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week(van 1 t/m 6 juni) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: Zak rozijnen 250 gram, Fles sladressing, Pot honing  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden :

  Lees meer...

.

 • Wijkavond Morgenwijk 3 juni

  PGH facebook M
  De beroepingscommissie heeft een advies uitgebracht omtrent een te beroepen predikant voor de Morgenwijk. Op de wijkkerkenraadsvergadering van 14 mei jl. zijn de wijkkerkenraad (WK) en de Algemene Kerkenraad (AK) geïnformeerd en om instemming gevraagd. Zowel de WK als de AK hebben het voorstel beoordeeld en er mee ingestemd. De volgende stap is

  Lees meer...