Sirkelslag kids

Hits: 423

Banner Kids
Op vrijdag 16 november is er weer Sirkelslag Kids in de Regenboog. Het thema dit jaar is 'Vertrouwen op God' en sluit aan bij de kerstcampagne van Kerk in Actie 'Geef hoop aan kinderen op de vlucht'. Het verhaal gaat over Mozes. 

Het volk Israël is in een hopeloze situatie beland. Maar Mozes staat op, om samen met God, hoop te bieden en het volk te bevrijden van hun ellende. Wij gaan met Mozes mee en ontdekken door verschillende opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn, hoe God hoop gaf in deze moeilijke tijd. Ook nu kunnen we wat betekenen voor de mensen om ons heen. Zo komen we tijdens deze avond in actie om kinderen wereldwijd een betere toekomst te geven.

Wil jij onze kinderen helpen om geld op te halen? Mail dan je telefoonnummer door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij bellen jou vrijdagavond voor een donatie. Je kunt ook nu geld storten: https://useplink.com/payment/PaQuFzNDBdGJu5dqhjCr

Alvast bedankt voor jullie medewerking Mede namens alle kinderen Jeroen