Bezoek kerkdiensten

Hits: 926

deurenDoor de verlichting van de overheidsmaatregelen kan in principe een grotere groep kerkgangers aanwezig zijn  vanaf 1 juli. Iedere wijkgemeente (kerk) heeft daarvoor een besluit genomen. 

PLANTAGEKERK Vanaf 1juli mogen wij met meer mensen in de kerk! Om het goed te laten verlopen mag u zich van te voren aanmelden. Dit kan door een nummertje te halen of via telefoon/mail te bestellen bij Marjolijn Sijtsma, Kortekamp 44, Hans Kuijken, Da Costastraat 15,  Ada Brouwer, Tuinstraat 6, per email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U mag alleen naar de kerkdienst komen als u geen klachten hebt en ook in de afgelopen periode geen klachten hebt gehad! Bij binnenkomst wordt dit gevraagd en wordt u een plaats aangewezen in de kerk door iemand met een roodhesje! De dienst is om 1030 uur afgelopen, de kerkgangers verlaten de kerk door de uitgang Stationslaan of de zijuitgang. 

K.C. DE REGENBOOG  Aanmelden voor kerkdiensten We mogen weer bezoekers verwelkomen in de dienst. Hiervoor moet u zich aanmelden, er is plaats voor maximaal 100 personen. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag voorafgaand tot 15.00 uur per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur) of tel: (0341)785120.  Graag vermelden met hoeveel personen u wilt komen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging dat u welkom bent. Bij binnenkomst zal u worden welkom geheten door coördinatoren die zorg dragen dat alle hygiëneregels in acht worden genomen. Als laatste een vriendelijk verzoek om geen gebruik te maken van het toilet in de kerk, dringende gevallen uitgezonderd.

 

Actueel nieuws PGH

 • De clubs beginnen!

  clubkerk
  De clubs gaan weer beginnen! - Komende week mogen we weer. De clubs gaan weer van start. Als het goed is heb je een uitnodiging ontvangen! Zowel in Plantagekerk ('t Zoldertje) als in de K.C. De Regenboog. zie ook de website: https://www.pgharderwijk.nl/jong-oud/6plus
  O.a. op maandag 14 septeber is er club voor de groepen 3 en 4. Natuurlijk mag je ook je klasgenootjes meenemen. Zo maken we er een gezellige club tijd van.

  P.S. we zijn nog op zoek naar leiding!

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 41 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 41 (5- 10 okt.)Soep in( Liter)blik,. Luiers (maat 5 of 6), stuk (Vacuüm verpakte) Kaas max. 500 gr.

  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.