Bezoek kerkdiensten (1-7)

Hits: 437

deurenDoor de verlichting van de overheidsmaatregelen kan in principe een grotere groep kerkgangers aanwezig zijn  vanaf 1 juli. Iedere wijkgemeente (kerk) heeft daarvoor een besluit genomen. 

PLANTAGEKERK Vanaf zondag 5 juli mogen  wij met meer mensen in de kerk! Om het goed te laten verlopen mag u zich van te voren aanmelden. Dit kan door een nummertje te halen of via telefoon/mail te bestellen bij Marjolijn Sijtsma, Kortekamp 44, Hans Kuijken, Da Costastraat 15,  Ada Brouwer, Tuinstraat 6, per email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de zondagen 5 juli en 12 juli doen wij het op deze manier.

U mag alleen naar de kerkdienst komen als u geen klachten hebt en ook in de afgelopen periode geen klachten hebt gehad! Bij binnenkomst wordt dit gevraagd en wordt u een plaats aangewezen in de kerk door iemand met een roodhesje! De dienst is om 1030 uur afgelopen, de kerkgangers verlaten de kerk door de uitgang Stationslaan of de zijuitgang. De zitplaatsen worden gereinigd en de kerk geventileerd voor de dienst van 1130 uur.

K.C. DE REGENBOOG  Door de verlichting van de overheidsmaatregelen kan in principe een grotere groep kerkgangers aanwezig zijn vanaf 1 juli. De moderami van de PG en HG van de wijkgemeenten De Regenboog hebben de opties besproken en zijn tot de volgende conclusie gekomen. : De diensten van 9.00 uur blijven zonder gemeenteleden digitaal uitgevoerd worden. 

In juli komt er in de diensten van 10.45 uur naar verwachting plaats voor 100 personen. Hiervoor is door het Stichtingsbestuur van de Regenboog een werkplan opgesteld, naar de richtlijnen van de RIVM en de PKN. Hierin staan een aantal richtlijnen die we moeten opvolgen. Zoals bij binnenkomst handen reinigen met gel, jas mee naar zitplaats etc. Er worden coördinatoren aangesteld om alles in goed banen te leiden. Als bezoeker(s) moet u hun aanwijzingen opvolgen.
De diensten waar bezoekers bij aanwezig mogen zijn op: 12 en 26 juli. Tijdens de kerkdienst van 12 juli is er kindernevendienst, tijdens de dienst op 26 juli niet. Deelname is alleen mogelijk als u of uw gezin zich heb(ben) aangemeld. Dit kan bij voorkeur per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0341-785120. Alleen als u een bevestiging hebt ontvangen voor de desbetreffende zondag, bent u welkom.  Medio juli volgt het standpunt over de diensten in augustus. Werkplan Corona K.C. De Regenboog

Mocht u willen deelnemen aan de Regenboog koffie, zaterdag 27 juni. Aanmelden kan bij Lia Zijlstra bij voorkeur per app 06 12627171, aanvang 15.00 uur. 

 

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 28 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week (van 6 t/m 11 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: -Fles allesreiniger,  Bak- en braadvet vloeibaar, Zak pinda’s of noten (ongezout)

   

   Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraam
  We beginnen woensdag 8/7 as om 13.00 u. weer met de verkoop van spullen in De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. Graag tot woensdagmiddag.