Kerkopschoot 4 april geannuleerd

Hits: 56

Beste ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, In verband met alle maatregelen rondom het Coronavirus kan Kerkopschoot van 4 april helaas niet doorgaan.

De landelijke Kerkopschoot organisatie heeft een programma op haar website gezet waarmee je thuis de Palmpasen viering met je kind(eren) kunt doen. Het programma is hier te vinden: https://kerkopschoot.nl/palmpasen-thuis/.We wensen jullie alle goeds in deze bijzondere periode en hopen dat we elkaar op zaterdag 2 mei weer zien voor een nieuwe Kerkopschoot! Hartelijke groeten,  het Kerkopschoot-team

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...