Eredienst Plantagekerk

Hits: 73

plantagekerk 400x150
Aanstaande zondag 22 maart wordt er via kerkTV en livestream een eredienst verzorgd vanuit de Plantagekerk. Voorganger Ds. Yolande Voorhaar. Er is aandacht voor de bloemschikking, en er is een kindermoment, zodat kinderen thuis aan de slag kunnen. Er gezongen door een klein groep mensen onderbeleiding van het orgel. Daarnaast zijn er YouTube filmpjes/liederen.
Aan het begin van de dienst een moment van aansteken van de Paaskaars, en de oproep om ook thuis een kaars aan te steken, om zo verbonden te blijven. Het gaat er vooral om met deze diensten elkaar te bemoedigen. Dus: voor wie er zondag is, tot dan, en verder: houd moed!

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...