Kerkdienst via KerkTV (CAI)

Hits: 247

In verband met de maatregelen rond “corona” zijn ook veel kerkelijke activiteiten afgelast.
In plaats van de kerkdiensten worden er zoveel mogelijk via internet en kerk-tv vervangende diensten uitgezonden. Dan kunt u toch een dienst vanuit onze kerk meemaken zonder in de kerk te zitten. 
U kunt de diensten volgen via de PGH website onder “Dienst gemist?” MAAR beter via kerk-tv op de digitale kanalen 701 t.e.m. 713. Die zijn voorlopig voor iedereen beschikbaar.
https://www.pgharderwijk.nl/live-stream
Ook worden heel veel andere activiteiten afgelast waarbij groepen bij elkaar komen. Zo gaan Praten met volle mond en het Leerhuis gaan voorlopig niet door. We houden u op de hoogte. De Algemene Kerkenraad PGH

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...