Pelgrimwandeltocht 19-04 afgelast

Hits: 96

pelgrimstocht 400

In verband met de maatregelen rond “corona” zijn ook veel kerkelijke activiteiten afgelast. Zo ook de pelgrimstocht van zondag 19 april.

Binnen de PGH zijn twee leden actief met het organiseren van Pelgrim wandeltochten. Doel van deze tochten zijn om in een ontspannen sfeer met andere geloofsgenoten te wandelen in de bosrijke omgeving van Harderwijk.

Er wordt in een ontspannen sfeer ongeveer 8 kilometer gelopen waarbij je met je medewandelaars over je geloof of aangereikt onderwerp kunt praten. Maar ook alleen wandelen is natuurlijk mogelijk. Halverwege is er een meditatief moment meestal door het voordragen van het gedicht. Zeven keer per seizoen wordt er een pelgrimstocht gehouden met steeds een andere startlocatie zodat u steeds opnieuw van een mooi stukje natuur rond Harderwijk kunt genieten. Bent u na het lezen geïnteresseerd geworden. Dan bent u op zondag 15 maart   van harte welkom bij de 5e wandeltocht dit seizoen. De startlocatie is de parkeerplaats de Koesteeg  aan de Leuvenumseweg . De andere data van dit seizoen zijn 28 april en 26 mei. Nadere informatie kunt lezen op de site van de PGH. In beide kerken liggen flyers met alle informatie. Cees Kelderman en Frans Deuring.

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...