Actueel 4
Dat in deze corona crisis tijd er hoop een veranderd op gebeid van gemeentelijke communicatie. Uiteraard is de PGH app "hot". Werken tieners achter het Instagram account <klik hier> Maar ook de website PGharderwijk verandert. Dit meer gericht op "extern" Maar uiteraard blijft de stuctuur qua informatie gelijk.Alleen vindt u de nieuwsartikelen onder de link PGH actueel. www.pgharderwijk.nl/actueel Eigenlijk de "HOME"pagina zoals u gewend was.

Actueel nieuws PGH

 • "Houd moed, heb lief"

  Houd moed 11062020

  Van WhatsApp naar Geveldoek! Er hangt nu een banner aan de gevel van de Plantagekerk met de tekst ‘Houd moed. Heb lief’. Een getuigenis voor de omgeving en onszelf. In navolging van de Protestantse Gemeente Heerenveen zijn veel gemeenten hier mee aan de slag gegaan. Zo kwam het idee

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  Week 44 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. (Lang houdbare) Producten voor deze week 44(26 t/m 31 oktober) • Rol (volkoren) biscuits • up a soup • Kruidenmix voor kip  Voor komende week 45 (2 t/m 7 november) Houdbare melk (halfvol), Blik soep (Vegetarisch of Kip), Kaas (stuk 500 gr Vacuum verpakt)

  Producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Werkgroep Dresden-Roemenië

  kerstpost

  Werkgroep Dresden-Roemenië. De werkgroep heeft dit jaar maar 1 actie gehouden. De overige hebben zij afgelast i.v.m. corona. Maar het werk richting Roemenië is wel gewoon doorgegaan. De groep is in het voorjaar niet op reis geweest ook daar heerst corona en de grens is gesloten.

  Lees meer...