Vakanties

Hits: 225

vakanties

De diaconie stelt ook dit jaar enkele vakantieweken beschikbaar aan mensen en huishoudens voor wie het anders financieel niet mogelijk is met vakantie te gaan. De bestemming voor dit weekje weg zoeken we in onderling overleg, 

we willen rekening houden met de wens of ideeën van de betrokkene(n) zelf. Het kan een huisje of camping zijn, maar ook de kosten naar een logeeradres. Soms kunnen mensen een gedeelte van de kosten zelf dragen of zelf het vervoer naar de plaats van bestemming regelen. Bent u, of kent u, mensen die u hiervoor zou willen voordragen, neem dan liefst voor 15 maart – vertrouwelijk – contact op met een van de volgende diakenen: Elly Mulder (06 518 714 02) of Marja Bakker (06 447 722 07). Uw Diaconie

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.