STARTZONDAG 6 SEP. 2020

Hits: 267

Startzondag 2020

Wie herinnert zich nog de stralende dag in het Plantagepark, zondag 8 september 2019.

Voor de 1ste  maal op deze locatie en wat was een ieder enthousiast. De voorbereidingen zijn inmiddels weer begonnen. Evenementenvergunning is aangevraagd, de 1ste bestellingen zijn gedaan en de commissie denkt al na over het programma. Veel zaken gingen goed, perfect zelfs, maar er was ook ruimte voor verbetering.  Zo moeten we meer aandacht besteden aan de leeftijdsgroep 12 +. Verder kwamen we er achter dat met name de bemensing verbeterd moet worden. We hebben meer handjes nodig, met name bij de opbouw, het opruimen, de bewaking-beveiliging gedurende ook de nachtelijke uren en enkele activiteiten. Dit heeft alles met veiligheid te maken, waartoe ons de vergunningaanvraag ook dwingt. Vele handen maken ook licht werk. Het thema is nog niet bekend (mei a.s.). We gaan de samenwerking ook aan met de Diaconie en de Voedselbank. We hebben hiertoe een mooi plan bedacht en we gaan verder investeren in de mensen die het niet al te breed hebben. We professionaliseren de inrichting van het terrein en willen graag de kijk- en infomarkt verder uitbreiden. Afgelopen jaar heeft Harderwijk kennis kunnen maken met de activiteiten van de PGH en ook dit verdiend nog meer de aandacht. Het aantal bezoekers is behoorlijk opgelopen, maar dit mogen er nog meer zijn. We maken immers deel uit van de Harderwijker samenleving. Noteer 6 SEPTEMBER in uw agenda. Wilt u bijdragen in een klein stukje ondersteuning of hulp, geef u dan op bij onderstaand mailadres. We zoeken nog handjes voor: 

Opbouw: 5 sept vanaf 12.00 uur / Opruimen: 6 sept vanaf 16.00 uur en 7 sept vanaf 08.30 uur / Beveiliging terrein: (max 4 uur), vanaf 5 sept 19.00 – 6 sept 06.00 uur en van 6 sept 20.00 uur tot 7 sept 08.00 uur / Bemensing georganiseerede activiteiten en parkeerregelaars.Geef u s.v.p. op of heeft u andere ideeën omtrent ondersteuning, laat het weten.  Alleen samen kunnen we deze start tot een groot succes maken. Mvg en dank, namens de Startzondag commissie, 

Gerard van de Belt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Actueel nieuws PGH

 • collecte 12 april 2020

  collecte zakken

  12 april  – Kansarme kinderen in India In India worden kinderen van Dalits, de kaste der vertrapten, gediscrimineerd en op school met de nek aangekeken en verwaarloosd. Zo stoppen veel kinderen vroegtijdig met school en gaan werken onder zware omstandigheden. Samen met de lokale partnerorganisaties

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  Present

  Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. Daarom is het fijn dat zoveel mensen meehelpen met de inzamelingsactie en producten brengen. Doet u nu ook weer mee?  Voor aankomende week (van 13 t/m 18 april) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: 

  Lees meer...

.