De PGH-DoeDagen

Hits: 516

Doedagen

Meld u snel aan ! Op 28 februari sluit de aanmelding voor de DoeDagen.

Doe dit jaar ook mee, stel een zaterdagochtend beschikbaar voor een kwetsbaar medemens. Bezorg mensen uit bijv. De Klimop een ochtendje uit naar de binnenstad met een kopje koffie of doe een spelletje. Of steek de handen uit de mouwen om iemands huis of tuintje weer fris en toonbaar te maken. Een paar uurtjes en een kleine inspanning waarvoor u veel dankbaarheid zult terug ontvangen. En je houd er ook zelf een voldaan gevoel aan over, dat kunnen eerdere deelnemers je verzekeren. Alle reden dus om te zeggen: JA, IK DOE MEE.En u heeft genoeg keus: tussen de zaterdagmorgens 28 maart of 4 april, en tussen een ‘hands-on’ of een sociale/gezellige klus. Geschikt voor àlle leeftijden. De activiteiten worden voor ons voorbereid door Stichting Present Harderwijk, die samenwerkt met o.a. ZorgDat, ’s Heerenloo, Philadelphia, Uwoon, Careander en Humanitas. Maar ook bij eigen gemeenteleden doen we klusjes, in samenwerking met onze eigen Helpende Handen. Je werkt samen met enkele andere gemeenteleden, dus ook nog goed voor onze onderlinge verbondenheid. Wij garanderen je een onvergetelijke ervaring. Aanmelding tot uiterlijk 28 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de leeftijd, de voorkeursdatum en het type klus. Fijn dat ook u/jij dit jaar meedoet! Namens de diaconie, Govert van der Boom, Joop Westerhof (Plantagekerk) Ernst Rijsdijk (Regenboog) Martijn Stuiver (Fonteinwerk)

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.