De PGH-DoeDagen

Hits: 334

Doedagen

Meld u snel aan ! Op 28 februari sluit de aanmelding voor de DoeDagen.

Doe dit jaar ook mee, stel een zaterdagochtend beschikbaar voor een kwetsbaar medemens. Bezorg mensen uit bijv. De Klimop een ochtendje uit naar de binnenstad met een kopje koffie of doe een spelletje. Of steek de handen uit de mouwen om iemands huis of tuintje weer fris en toonbaar te maken. Een paar uurtjes en een kleine inspanning waarvoor u veel dankbaarheid zult terug ontvangen. En je houd er ook zelf een voldaan gevoel aan over, dat kunnen eerdere deelnemers je verzekeren. Alle reden dus om te zeggen: JA, IK DOE MEE.En u heeft genoeg keus: tussen de zaterdagmorgens 28 maart of 4 april, en tussen een ‘hands-on’ of een sociale/gezellige klus. Geschikt voor àlle leeftijden. De activiteiten worden voor ons voorbereid door Stichting Present Harderwijk, die samenwerkt met o.a. ZorgDat, ’s Heerenloo, Philadelphia, Uwoon, Careander en Humanitas. Maar ook bij eigen gemeenteleden doen we klusjes, in samenwerking met onze eigen Helpende Handen. Je werkt samen met enkele andere gemeenteleden, dus ook nog goed voor onze onderlinge verbondenheid. Wij garanderen je een onvergetelijke ervaring. Aanmelding tot uiterlijk 28 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de leeftijd, de voorkeursdatum en het type klus. Fijn dat ook u/jij dit jaar meedoet! Namens de diaconie, Govert van der Boom, Joop Westerhof (Plantagekerk) Ernst Rijsdijk (Regenboog) Martijn Stuiver (Fonteinwerk)

Actueel nieuws PGH

 • collectes 5 april en 12 april 2020

  collecte zakken

  5 april – Jongeren doorleven het paasverhaal Veel christelijke jongeren het hebben paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde voor kerkelijke jongeren een verrassend spel:

  Lees meer...

.

 • Actie-" Volle Mond"

  plantjes3

  Volle Mond’ niet met lege handen Het maandelijkse gezellige uurtje samen eten en praten van de eetgroep Praten met Volle Mond is abrupt gestopt. En wie weet voor hoe lang…  De ongeveer zestig ouderen die regelmatig aanschoven zitten

  Lees meer...

.

 • Pastoraalteam De Regenboog

   een regenboogje 

  Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

  Lees meer...