De Protestantse Gemeente Harderwijk is een veelkleurige geloofsgemeenschap. Met ongeveer 4.000 leden, drie wijk-predikanten, drie kerkelijk werkers en twee kerkgebouwen: de Plantagekerk en Kerkelijk centrum De Regenboog. 

Overzicht alle online kerkdiensten / vieringen

Actueel nieuws PGH

 • Fietsen voor onderzoek naar dementie

  2bike4alzheimer

  Team Protestantse Gemeente doet mee aan 2bike4alzheimer! Dat is een sponsorfietstocht om geld in te zamelen voor onderzoek naar dementie.
  Dementie is meer dan vergeetachtigheid. Het is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes, waarbij de hersenen worden aangetast.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  Voedselbank Harderwijk

  Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Lang houdbare producten.

  Week 24 (8 juni t/m 13 juni): Flacon toiletreiniger, Blik ragout (kip of vegetarisch) en Kipfilet in blik 

  Week 25 (14 juni t/m 20 juni): rol beschuit, pak zuiveldrank 0% suiker en afwasmiddel.

   

  Producten kunt u inleveren op de volgende locaties en tijden: 

  Lees meer...

.

 • VLUCHTELINGENGEBEDSWEEK

  Biddende handen

  Iedereen mist de ontmoetingen. Voor vluchtelingen geldt dat nog sterker. Zij hebben geen netwerk om op terug te vallen. U / jij kan een verschil voor hen maken, maar ook voor jezelf. Wil je van 20 t/m 26 juni één week lang dagelijks voor vluchtelingen bidden?

  Van 20 tot en met 26 juni 2021 is de Vluchtelingengebedsweek, rond het thema ‘Ontmoet’.

  Vluchtelingen in Nederland hunkeren naar ontmoetingen. Ze spreken onze taal niet en AZC’s liggen vaak op geïsoleerde plekken. Daar bovenop kwamen de beperkingen van corona.

  In de gebedsweek leef je een week lang met vluchtelingen mee, door te bidden voor hun persoonlijke gebedspunten. Een week lang elke dag een ontmoeting met God en een medemens: Daar word je toch vrolijk van ?