Leerhuis ‘Mosjé

Hits: 289

Mozes / Moesa’
De man Gods in interreligieus perspectief De betekenis van Mosjé/Mozes/Moesa werd vanuit de Tora, Bijbel, Koran onderzocht. Daar is een boekje van gemaakt. Zodat wat geordend voor ons is vastgelegd, zich opnieuw kan ontvouwen en ‘levend worden’ tijdens het samen ‘lernen’.  Waartoe wij van harte uitnodigen. In vijf ochtend-bijeenkomsten gaan we met en van elkaar leren. Het boek ‘Mosjé, Mozes, Moesa - De man Gods in interreligieus perspectief’ is verkrijgbaar 

www.stichtingpardes.nl en kost 15 euro + 3 euro verzendkosten. Je kunt ook samen doen. Op dinsdagochtend 14 en 28 januar van 10.00 tot 12.00 uur en verder in overleg. Op Vollenhovemeen 15. Contactpersoon: Corrie van der Wal, tel. 06-51193120.

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 28 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week (van 6 t/m 11 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: -Fles allesreiniger,  Bak- en braadvet vloeibaar, Zak pinda’s of noten (ongezout)

   

   Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • PodiumPlantagekerk 4-7

  Marion Strijk

  Weer concerten op PodiumPlantagekerk. PodiumPlantagekerk hervat in juli de reeks gratis toegankelijke concerten op de zaterdagmiddag. Wel onder strikte RIVM-regels, zoals maximaal 100 bezoekers, gemarkeerde zitplaatsen (1,5 meter afstand) en

  Lees meer...