Week van Gebed 2020

Hits: 659

24 7 harderwijk
In de week van 18 t/m 25 januari 2020 is weer de Week van Gebed. Het thema dit jaar is “Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons” naar Handelingen 28 vers 2. Tijdens deze gebedsweek volgen we Paulus op zijn reis. Iedere dag zoeken we naar het buitengewone. Zo leren we buitengewone vriendelijkheid te ontvangen én door te geven. De week van gebed bestaat uit verschillende onderdelen:
A – Gebedsmomenten door de week – ‘s avonds van 19:30 – 20:30 uur in de verschillende kerken, zie schema hieronder.
B – Gebedsruimte in de Open Hof, Jacob Catsstraat 3 – 24/7 geopend tijdens deze week

De gebedsruimte is op een creatieve manier ingericht en is in deze week 24 uur per dag open om binnen te lopen. Een plek om in stilte te bidden // God te ontmoeten // op creatieve manier bezig te zijn met gebed // verwondering. Er is een gastvrouw of gastheer aanwezig. Het is de moeite waard om te komen kijken, u bent van harte welkom! Tijdens de gebedsmomenten (aanvang 19:30 uur) in de verschillende kerken is iedereen van harte welkom, deze worden gehouden:
Maandag 20 januari in de PLANTAGEKERK, Stationslaan 136
Dinsdag 21 januari in de PETRAKERK, Busken Huetlaan 2
Woensdag 22 januari in de R.K. CATHARINAKERK, Van Maerlantlaan 1
Donderdag 23 januari in het ECHO CENTRUM, Melis Stokelaan 91a
Vrijdag 24 januari in de GROTE KERK, Kerkplein 1
Zaterdag 25 januari – Aanbiddingsavond in het VISNET, Frankenskamp 2
Op maandag 20 januari bent u/ben je dus van harte welkom in de Plantagekerk, waar we met elkaar zullen nadenken over en bidden om het licht van Christus. Hoe kunnen we met elkaar het licht zoeken en laten zien aan de wereld om ons heen. Iedereen van harte welkom!

Actueel nieuws PGH

 • Ja het kon weer!

  RB 12 juli 2020

  Eindelijk kon het weer, naar de kerk. 12 juli waren er 90 mensen in de dienst, kinderdienst en tienerdienst in de Regenboog. Veel mensen vinden het nog spannend, of blijven thuis omdat ze voor het scherm wél mee kunnen zingen. Voor de mensen die er waren was het zeker fijn elkaar weer te zien. De kids vierden een uur lang
  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 32 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  Voor week 32 ((3-8 augustus):
  - Pot kruidenmix voor vlees
  - Pak roggebrood
  - Zak appels

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.